hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı Dünya Süt Günü'nü öğrencilerle kutladı

    Vali Yazıcı Dünya Süt Gününü öğrencilerle kutladı
    expand

    Vali Yazıcı Dünya Süt Günü'nü öğrencilerle kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı, Dünya Süt Günü dolayısıyla Ahmet Leman Baydar İlkokulu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Vali Yazıcı, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.
    Dünya Süt Günü dolayısıyla Kepez Ahmet Leman Baydar İlkokulu'nda düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İl Tarım ve Orman Müdür vekili Gökhan Karaca, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Sağlıklı büyüme ve gelişim için süt tüketiminin çok önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Bugün siz çocuklarımız için olduğu kadar bizim gibi belli bir yaşa gelmiş kişiler için de önemli bir gün. Çünkü hepimizin düzenli süt tüketmesi gerekiyor, özellikle de siz çocukların. Çünkü siz büyüme ve gelişim çağındasınız. Öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve bu organizasyonu düzenleyen İl Tarım Müdürümüzü de tebrik ediyorum. Süt içmeye devam ediyoruz. Süt ve süt ürünlerinden vazgeçmiyoruz" dedi.
    Konuşmasının ardından Vali Yazıcı, resim yarışmasında ilkokul kategorisinde dereceye giren Ela Bidav, İkea Nur Şen, Elif Buğlem Ekiz ve ortaokul kategorisinde dereceye giren Melek Han Yıldırım, Elvan Gül ve Beyza Dürüst'e ödüllerini verdi. Ödüllerin takdiminin ardından Vali Yazıcı, okul bahçesinde süt ve dondurma dağıtarak, öğrencilerle birlikte süt içti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow