hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı: Yaşasın Cumhuriyet

    Vali Yazıcı: Yaşasın Cumhuriyet
    expand

    Vali Yazıcı: Yaşasın Cumhuriyet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valiliği'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 97'inci kuruluş yıldönümü tebrikleri kabul töreni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Tebrikleri kabul eden Vali Ersin Yazıcı, “Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97'nci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Antalya Valiliği'nin tebrikleri kabul töreni Antalya Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, törende tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünde önceki yıllarda katılımcılarla yapılan tokalaşma, bu yıl koronavirüs nedeniyle uzaktan göğüs selamıyla gerçekleşti. Vali Yazıcı ve katılımcılar tören boyunca maskelerini çıkarmadı. Törende birçok katılımcı ise yürüyüş yoluna serilen turkuaz renkli halıya takılarak düşme tehlikesi yaşadı.
    Törene Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve Tuba Vural Çolak, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, askeri ve emniyete bağlı personel, kamu kurum ve kuruluş idarecileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı da okundu.
    Törende katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Ersin Yazıcı, şöyle konuştu:
    “Ecdadımıza karşı görevimiz gelecek nesillere borcumuzdur. Bu şuurla vatandaşlık ödevlerini hakkıyla yerine getirerek milli hedeflerimize dün olduğu gibi bugün ve yarında ulaşacağız. Kadınımızla erkeğimizle, gencimizle yaşlımızla, emeklimizle öğrencimizle Cumhuriyetimize hayat veren birlik ve beraberlik ruhunu geçmişte olduğu gibi bugünde Antalya'mız ve bütün vatan sathında inşallah yaşatacağız. Milletçe ahdimiz budur, kararımız budur, kaderimiz budur. Bize bir Cumhuriyet armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları, bütün şehit ve gazilerimizi minnetle, şükranla, rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bize emanet ettikleri Cumhuriyeti milletçe birlikte yücelteceğiz. Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow