hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 ilde evlerden para çalan şüpheli yakalandı

    3 ilde evlerden para çalan şüpheli yakalandı
    expand

    3 ilde evlerden para çalan şüpheli yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayati AKBAŞ/HOPA, (Artvin), (DHA) - ARTVİN’in Hopa ilçesi ile Trabzon ve Rize'de evlerden ziynet eşyası ve para çalan T.T., polis ekiplerince yakalandı.

    Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki Ortahopa Mahallesi, Kuledibi ve Sunudrua Mahallesi’ndeki bazı evlerden 12 bin 500 TL, 400 dolar ile çok sayıda ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde, evlerden hırsızlık yapan ‘balkon faresi’ olarak tanınan T.T.’yi konakladığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. T.T, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Konakladığı otel odasında polis ekiplerince kıskıvrak yakalanan şüphelinin üzerinde 5500 dolar, 4 adet muhtelif banka kartları, 1 adet cep telefonu, parmak izi bırakmamak için kullanılan tıbbi bant ile olay gecesi kullandığı elbiseler ele geçirildi.

    Öte yandan T.T.’nin Rize ve Trabzon illerinde meydana gelen toplam 6 ayrı evden hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow