hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Artvin'de kimsesiz çocuklarla doğum günü kutlaması

    Artvinde kimsesiz çocuklarla doğum günü kutlaması
    expand

    Artvin'de kimsesiz çocuklarla doğum günü kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selman KUTLU/ARTVİN,(DHA) - ARTVİN'de hayırsever iş adamı iş insanı Nedim Koyuncu, 4 yıldır Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla birlikte doğum gününü kutluyor. 

    Artvin'de daha önce Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla doğum günün kutlayan iş insanı Nedim Koyuncu, bu yıl da doğumgünü Artvin Sevgi Evi'nde kalan çocuklarla birlikte geçirdi. Nedim Koyuncu, Artvin Valiliğinin izniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan yaşları 9 ile 17 arasında 36 çocuk ile 11 kurum çalışanı için gezi düzenledi. Koyuncu, 47. doğum gününe girerken, doğum gününü önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda yine çocuk evlerinde kalan çocuklarla geçirdi. Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde çocukları günübirlik misafir eden Koyuncu, sıcak ve samimi bir ortamda çocuklarla gün boyu güzel bir zaman geçirdi. Koyuncu ardından çocukları bir mağazaya götürerek ayakkabı, mont, pantolon, kazak gibi çeşitli hediyeler aldı. Hediyelerini alan çocuklar, doğum gününü kutladıkları Koyuncu’ya teşekkür etti. 

    'GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRMEK EN GÜZEL HEDİYE'

    2018 yılına kadar hiç doğum gününü kutlamadığını söyleyen Nedim Koyuncu, 4 yıl önce eşiyle birlikte aldığı karar üzerine doğum gününü çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte kutlamaya başladığını belirtti. Koyuncu, “İlk doğum günümü 2018 yılında Gürcistan’ın Batum şehrinde bu güzel çocuklarla birlikte kutladık. 2019 yılında Rize’nin doğal güzellikleriyle ünlü Ayder ilçesinde yaptık. Geçen yıl ise Kemalpaşa’da etkinlikler düzenleyerek kutladık. Bu yılda koronavirüs salgınından dolayı sade bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızı Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde günübirlik misafir ettim. Salgın dolayısıyla yapmayı düşündüğüm müzik, gezi ve diğer eğlence etkinliklerini iptal etmek zorunda kaldık.  Çocuklarımızın bir günde olsa gönüllerini almak, yüzlerindeki o mutluluğu görmek benim için en güzel doğum günü hediyesidir. Amacım, çocukların ne kadar değerli olduklarını kendilerine hissettirmek. Rabbim bizlere ömür verdikçe doğum günümü çocuklarla kutlamaya devam edeceğim.“ dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow