hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şavşat'ın ilk kadın kaymakamı Sivaslıoğlu, göreve başladı

    Şavşatın ilk kadın kaymakamı Sivaslıoğlu, göreve başladı
    expand

    Şavşat'ın ilk kadın kaymakamı Sivaslıoğlu, göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurbay USTA/ŞAVŞAT (Artvin), (DHA)-CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Artvin’in ilk kadın kaymakamları Kübra Sivaslıoğlu ile Pınar Ayaz oldu. Artvin'in Şavşat ilçesine kaymakam olarak atanan Sivaslıoğlu, görevine başladı.

    24 Ağustos 2023 tarihli ve 32289 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile Giresun Yağlıdere Kaymakamlığından Artvin Şavşat Kaymakamlığı'na Kübra Sivaslıoğlu, Çorum Laçin Kaymakamlığı'ndan Artvin Kemalpaşa Kaymakamlığı'na Pınar Ayaz atandı. Sivaslıoğlu ile Ayaz, Artvin tarihinde ilk kadın kaymakamlar olarak kayıtlara geçti. Şavşat Kaymakamı Sivaslıoğlu, ilçeye gelerek görevine başladı. Şavşat Kaymakamlık binası önünde ilçe kurum müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sivaslıoğlu’na ilçe kadınları yoğun ilgi gösterdi.

    Sivaslıoğlu birlik beraberlik mesajları verirken, İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen 'Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda 'sakin şehir' unvanı verilen, Şavşat’ın marka değerini daha üst seviyelere çıkartmak için hep birlikte çalışarak, sorunsuz bir ilçe için mücadele edeceklerini belirtti.  (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow