hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Germencik'te 2 açılış bir arada yapıldı

    Germencikte 2 açılış bir arada yapıldı
    expand

    Germencik'te 2 açılış bir arada yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın Germencik Belediyesi bir süredir yapımını sürdürdüğü kadın danışma ve dayanışma merkezi ile kültür sanat ve spor merkezini tamamlayarak düzenlenen törenle iki merkezi de açtı.

    Kültür, sanat ve spor merkezi içerisinde spor merkezi, kurs ve etüt alanı vb. gibi hizmetler barındıran ve her yaştan vatandaşın ihtiyacına göre dizayn edildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapımı tamamlanan kadın danışma ve dayanışma merkezi de Germencikli kadınların hizmetine sunuldu. Merkez, uzman danışmanlar aracılığıyla hizmet verecek. Düzenlenen açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir katıldı.

    'İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'
    Açılışın ardından değerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş merkezler hakkında bilgi vererek, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Öndeş, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, İl Başkanımız Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir, kıymetli partililerimiz, STK temsilcilerimiz ve çok kıymetli Germencik halkımızın katılımlarıyla kadın danışma ve dayanışma merkezi ile kültür, sanat ve spor merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. İçerisinde sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin icra edileceği, kursların verileceği kadını, erkeği, genci, yaşlısı toplumumuzun her ferdinin faydalanacağı merkezimizin tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açılış konuşmasında Öndeş'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, ilçeye otizm merkezi yapılacağını açıkladı. Çerçioğlu "Değerli belediye başkanımıza böyle anlamlı bir günde kadın dayanışma merkezini hayata geçirdiği için tüm kadınlar adına teşekkür ediyorum. Öncelikle söylemek isterim ki çok değerli bir belediye başkanınız var ve çok da çalışkan. Kendisini kutluyorum" diye konuştu.

    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow