hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Mandıra Filozofu', Germencik'te organik pazar gezdi

    Mandıra Filozofu, Germencikte organik pazar gezdi
    expand

    'Mandıra Filozofu', Germencik'te organik pazar gezdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SENARİST, oyuncu, yönetmen olan ve 'Mandıra Filozofu' rolüyle tanınan Müfit Can Saçıntı, Aydın'ın Germencik ilçesinde üretici kadınlar tarafından açılan organik pazarı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

    Germencik ilçesi Selatin Mahallesi'nde kadınların ürünlerinin yer aldığı Selatin Organik Köy Pazarı'nı ziyaret eden Müfit Can Saçıntı'ya Germencik Belediye Başkanı CHP'li Fuat Öndeş de eşlik etti. Saçıntı'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarda kendisine ikram edilen organik ürünleri tadan Saçıntı, pazarda yer alan ürünlere beğenisini dile getirdi. Vatandaşların kendisine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Saçıntı, organik pazar projesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Ziyaretin ardından Saçıntı, müzisyen Ateş Arya, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Selatin Mahallesi Muhtarı Kerim Çetin ve Selatin Organik Köy Pazarı'nda tezgah açan kadın üreticiler 800 yıllık anıt ağacın altında toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
    Pazar ziyaretinin ardından Selatin'den ayrılan Saçıntı, Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda 'İtiraz Ediyorum!' adlı tek kişilik tiyatro oyunu sahneledi.

    'GERMENCİK İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU'

    Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Gündüz Selatin Organik Köy Pazarı'mızda ağırladığımız kıymetli Müfit Can Saçıntı akşam programı kapsamında misafirlerimize belediye konferans salonumuzda 'İtiraz Ediyorum' adlı tek kişilik oyununu sahneledi. Keyifli ve güldürü dolu güzel bir oyun oldu. Kendisine ve ekibine bizlere yaşattıkları keyifli anlar için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kıymetli Germencik halkımıza da katılımları için teşekkür ediyorum. Sizler mutluysanız, bizler de mutluyuz" dedi.
     
    Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow