hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacasu'ya Şehitler Anıtı

    Karacasuya Şehitler Anıtı
    expand

    Karacasu'ya Şehitler Anıtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN'ın Karacasu ilçesinde yaptırılan 'Karacasu Şehitler Anıtı' tören ile açıldı.

    Karacasu Kaymakamlığı tarafından Karacasu Belediyesi'nin 30 yıllığına tahsis ettiği ilçe girişinde bulunan Atatürk Parkı'ndaki araziye hayırseverlerin de destekleriyle 'Karacasu Şehitler Anıtı' yaptırıldı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile Karacasu'lu 9 şehidin fotoğraf ve isimlerinin yer aldığı anıta Kıbrıs, Kore ve terör gazilerinin de isimleri yazıldı.

    Traverten mermerden yapılan anıt, dün düzenlenen törenle açıldı. Anıtın açılışı için düzenlenen törene Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aydın ve Karacasu ilçesinin protokol üyelerinin, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

    Karacasu Müftü Vekili ve Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ'un okuduğu dualar sonrasında 'Karacasu Şehitler Anıtı'nın kurdelesi kesildi. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley 'Karacasu Şehitler Anıtı'nın yapımındaki desteklerinden dolayı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve hayırsever vatandaşlara teşekkür plaketi sundu.

    Bahattin ALBAYRAK / KARACASU (Aydın), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow