hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye personeli yeni yılı zeybek oynayarak kutladı

    Belediye personeli yeni yılı zeybek oynayarak kutladı
    expand

    Belediye personeli yeni yılı zeybek oynayarak kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN'ın Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, belediye personeli ve aileleri ile yeni yıl moral yemeğinde bir araya geldi. Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen yemekte Kaplan, çalışanlarıyla birlikte Zeybek oynayarak yılın stresini attı.

    Yemekli ve müzikli geceye Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan eşi Nazlı Kaplan ile belediye çalışanları ise eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Gece boyunca yemek yiyip, müzik eşliğinde personellerle birlikte gönüllerince eğlenen Kaplan, belediye çalışanları ile Aydın yöresine ait zeybek oynadı. Yeni yıl moral yemeğine yoğun katılım nedeniyle mutlu olduğunu belirten Kaplan, belediye olarak birlik ve beraberliklerinin artarak devam edeceğini söyledi. 2021 yılının bitimiyle mesai arkadaşları ile görevde 33 ayı dolduracaklarını ifade eden Kaplan, "Bu yılsonu itibariyle görevde 33 ayımızı doldurmuş bulunuyoruz. Bir araya gelebilmek, bir nefes, soluk alıp, mola verebilmek bugüne nasip oldu. 2021 yılının son gününde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Belediye olarak biz büyük bir aileyiz. İyi ki varsınız, ümit ediyorum ki 2022 yılı 2021 yılından daha güzel geçecek" ifadelerini kullandı.

    'DERDİNİZ BENİM DERDİMDİR'
    Koçarlı Belediyesi olarak tüm personeli ile Koçarlı'nın hizmetinde olduklarının altını çizen Kaplan, "Koçarlı'ya hizmet eden personelimiz her zaman en iyiyi, en güzeli hak ediyor. Kimin ne sıkıntısı ne derdi varsa telefonum 24 saat açık, hiç çekinmeden gece, gündüz arayabilir. Derdiniz benim derdimdir ve ne gerekiyorsa yapacağımdan hiç kimsenin endişesi olmasın. İnşallah 2022 yılı hastalığın daha az olduğu, doğal afetlerin olmadığı, insanların daha huzurlu ve mutlu olduğu, Koçarlı'mızın ve ülkemizin sağlık, selametle bir yıl geçirmesini temenni ediyorum" dedi.
    Konuşmanın ardından Tempo Müzik Orkestrası sahne alırken, Kaplan ayrıca geceye katılan belediye personeline yeni yıl hediyesi verdi.

    Cemal YILDIRIM / AYDIN, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow