hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni yıla görevi başında girenleri unutmadılar

    Yeni yıla görevi başında girenleri unutmadılar
    expand

    Yeni yıla görevi başında girenleri unutmadılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cemal YILDIRIM / KOÇARLI (Aydın), (DHA) - AYDIN'n Koçarlı ilçesi kaymakamı Ersin Tepeli ve Belediye Başkanı Nedim Kaplan yılın son gecesinde görevi başında yeni yıla giren polis, jandarma, sağlık ve itfaiye personelini ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı, tatlı ve çikolata ikram etti.
    Koçarlı'da yılbaşı gecesi, halkın can güvenliği için özverili ve gayretli şekilde görev yapan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık personelleri unutulmadı. Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yılbaşı gecesi Koçarlı İlçe Emniyet Amirliği, Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı, Koçarlı Devlet Hastanesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Koçarlı Birimi'ni ziyaret etti. Kaymakam Tepeli ve Belediye Başkanı Kaplan, yeni yıla görevleri başında giren personellere çikolata ve tatlı ikram edip, yeni yıllarını kutladı.
    Polis, jandarma, itfaiye ve sağlık personellerinin vatandaşların güvenliği ve sağlığı için yoğun tempoda çalıştıklarına dikkati çeken Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Tüm çalışanlarımıza 2022 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.
    Kaymakam Tepeli de millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, 2022'nin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow