hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuşadası'ndan Elazığlı 15 aileye daha yardım gidecek

    Kuşadasından Elazığlı 15 aileye daha yardım gidecek
    expand

    Kuşadası'ndan Elazığlı 15 aileye daha yardım gidecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN Kuşadaşı ilçesinde kamu görevlilerinden oluşan bir heyet, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremde evlerini kaybeden veya yıkılma tehlikesi nedeni ile konutlarına giremeyen vatandaşları çadırlarında ziyaret etti.

    İlk olarak Kuşadası'nın tek yürek olduğu bağış kampanyasında toplanan yardımları Elazığ merkeze bağlı Mollakendi beldesindeki depremzedelere teslim eden heyet daha sonra depremden etkilenen diğer bölgeleri dolaştı. Aralarında Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Hüsnü Yalçın'ın da bulunduğu heyet, çadırlarda barınan depremzedelere Kuşadalılar'ın selamını iletti. Vatandaşların acil ihtiyaçlarını gözlemleyip not alan yetkililer, 15 aileye daha ihtiyaç malzemesi göndereceklerine dair söz verdi.

    Kuşadalılara kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı minnettar olduklarını belirten depremzede Cengiz Tanrıverdi, "Yaşanan deprem nedeni ile 6 gündür dışarıdayız. Gıda malzemesi, kıyafet ve yakacak gibi bir takım ihtiyaçlarımız var. Kuşadası Belediyesi'nden bunların gönderileceğine dair söz aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

    Eşber OKAYER/(KUŞADASI) (Aydın), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow