hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özlem Çerçioğlu: Çine'ye yaptığımız yatırımların güncel rakamlarla toplamı 596 milyon lira  

    Özlem Çerçioğlu: Çineye yaptığımız yatırımların güncel rakamlarla toplamı 596 milyon lira
    expand

    Özlem Çerçioğlu: Çine'ye yaptığımız yatırımların güncel rakamlarla toplamı 596 milyon lira 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN, (DHA) -AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çineli muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, bugüne kadar Çine'ye yaptıkları yatırımların güncel rakamlarla toplam 596 milyon lira olduğunu söyledi. 

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çineli muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu, Çine'ye bugüne kadar  

    Büyükşehir Belediyesi olara 422 kilometre yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) de 200 kilometre altyapı hattı yaptığını söyledi. Başkan Çerçioğlu, bugüne kadar Çine'ye yapılan yatırımların güncel rakamlarla toplam 596 milyon lira olduğunu hatırlattı. Muhtarların Büyükşehir Belediyesi'nden yeni taleplerini de dinleyen Başkan Çerçioğlu, planlamalar dahilinde tüm talepleri yerine getireceklerini söyledi. 

    Muhtarlar da Büyükşehir ve ASKİ'nin Genel Müdürlüğü'nün mahallelerinin her ihtiyacını karşıladığını, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı Merkezi (AYBA) hizmetlerinin de özellikle maddi durumu iyi olmayan birçok vatandaşın imdadına yetiştiğini ifade edip,  

    destekleri için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. 

    Çine Muhtarlar Buluşması'na CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de katıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow