hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aydın'da göreve ilk başlayan CHP'li Tuncel oldu

    Aydında göreve ilk başlayan CHPli Tuncel oldu
    expand

    Aydın'da göreve ilk başlayan CHP'li Tuncel oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA) - AYDIN'ın Söke Belediye Başkanı seçilen CHP'li Levent Tuncel, ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.
    Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, mazbatasını alarak göreve başladı. Belediyeye gelen Tuncel, törenle başkanlık görevini eski başkan Süleyman Toyran'dan devraldı. Devir teslim töreninde 1984-1994 yıllarında Belediye Başkanlığı yapan 22. Dönem Milletvekili Mehmet Semerci ve 2004-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Necdet Özekmekçi de yer aldı. Geçen dönem CHP'den seçilen, tekrar aday gösterilmeyince Demokrat Parti'ye geçip yarışa katılan, ancak kaybeden Süleyman Toyran, yeni başkan Levent Tuncel'i kapıda çiçekle karşıladı. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği Tuncel, Belediye Başkanlığı makamına geldi. Süleyman Toyran'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Tuncel, plaket takdim etti.
    2014 yılında halkın tercihiyle 5 yıl makamda oturma şansı yaşadığını belirten Toyran, "Yüzümüzün akıyla devraldığımız ve yine yüzümüzün akıyla devredeceğimiz bir görev yaptım. Seçimlerde halkımızın teveccühü CHP ve Levent Tuncel oldu. Ben kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Bu koltuğa gelen herkesin tek bir amacının olduğunu çok iyi biliyorum. Amaç Söke ve Sökeli'ye hizmet. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Söke'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
    Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise, "Süleyman Başkanımıza da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra Meclis salonunda kendisini bekleyen partilileri, vatandaşlara hitap eden Levent Tuncel, Söke'nin önümüzdeki süreçte çok güzel hizmetlerle buluşacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow