hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'den depremzedeler için tek vücut olan gönüllü gençlere teşekkür

    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Erginden depremzedeler için tek vücut olan gönüllü gençlere teşekkür
    expand

    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'den depremzedeler için tek vücut olan gönüllü gençlere teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA) - BALIKESİR'in Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gece gündüz demeden gönüllü olarak görev üstlenen ve yardım faaliyetlerine katkıda bulunan gençlerle teşekkür buluşmasında bir araya geldi.

    Belediye Tarihi Hizmet Binası'nda gerçekleşen buluşmada, 'Ayvalık Belediyesi Yardım Gönüllüleri' oluşumunun da temelleri atılmış oldu. Genellikle gençlerden oluşan yaklaşık 70'e yakın gönüllüye teşekkür mahiyetinde Ayvalık'ın yardım gönüllüleri yelekleri de hediye edildi.
     
    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, buradaki konuşmasında, "Sizler gönülleri fethettiniz. Büyük bir fedakarlık, büyük bir iş birliği gösterdiniz. İnşallah tekrar böyle acılar yaşamayız. Ama sizin varlığınız bize her zaman güç verdi ve vermeye de devam edecek. Her birinize üstün gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Depremin ardından ilk anlardan itibaren vatandaşların duyarlılığı Ayvalık'ta oluşan yardım selinde, koordinasyondan, gelen malzemelerin ayrılmasına, paketlemeden taşınmasına ve deprem bölgesine ulaştırmak üzere araçlara yüklenmesine kadar tüm koordinasyonun içerisinde olan ve büyük bir özveriyle çalışan gençler yardım toplama alanı İsmet İnönü Kültür Merkezi'ne gelen vatandaşlar tarafından da büyük bir takdir aldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow