Balıkesir'de 19 Mayıs törenle kutlandı

Balıkesir'de 19 Mayıs törenle kutlandı
Fatih Emrah ERDOĞAN / BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başlarken, çeşitli etkinliklerle kutlandı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Balıkesir'de kortej yürüyüşü düzenlendi. Korteje Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 9. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile AK Parti ve CHP'li milletvekilleri de katıldı. Coşkulu kalabalık Balıkesir Tren Garı'nın önünden
Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Bando eşliğinde anıta gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, istiklal marşı okudu.
Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen kutlama programına geçildi. Polis ve askeri öğrencilerin de katıldığı programda şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisi yapıldı.(DHA)
FOTOĞRAFLI