hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkesir'de 19 Mayıs törenle kutlandı

    Balıkesirde 19 Mayıs törenle kutlandı
    expand

    Balıkesir'de 19 Mayıs törenle kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Emrah ERDOĞAN / BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başlarken, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Balıkesir'de kortej yürüyüşü düzenlendi. Korteje Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 9. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile AK Parti ve CHP'li milletvekilleri de katıldı. Coşkulu kalabalık Balıkesir Tren Garı'nın önünden
    Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Bando eşliğinde anıta gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, istiklal marşı okudu.

    Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen kutlama programına geçildi. Polis ve askeri öğrencilerin de katıldığı programda şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisi yapıldı.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow