hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bandırma'ya yeni stat için imza kampanyası başlatıldı

    Bandırmaya yeni stat için imza kampanyası başlatıldı
    expand

    Bandırma'ya yeni stat için imza kampanyası başlatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR’in Bandırma ilçesine yeni stat yapılması için imza kampanyası başlatıldı. 
    Bandırmaspor Taraftarlar Derneği, Bandırma'ya Süper Lig standartlarına uygun bir stat yapılması için imza kampanyası başlattı. Dernek başkanı Anıl Başoğlu, sosyal medya üzerinden başlattıkları yeni stat kampanyasını ıslak imzayla da yapmaya başladıklarını duyurdu. En az 20 bin imzaya ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Başoğlu, "17 Eylül Stadımız,  Süper Lig standardına uygun değil. Süper Lige çıkarsak maçları dışarıda oynamak istemiyoruz" dedi. 
    Bandırmaspor'un Güney Marmara'dan büyük destek aldığının altını çizen Başoğlu şunları söyledi:
    "57 yıllık mazisi olan, sadece Bandırma değil, Gönen, Manyas, Erdek, Susurluk, Karacabey ve Biga’daki sporseverlerin büyük desteğini arkasına alan şanlı Bandırmaspor’umuz ve Güney Marmara’nın incisi Bandırma’mızın yeni bir stadyumu hak ettiğini düşünüyoruz. Taraftarımızdan ve halkımızdan gelen yoğun taleplerin ardından, sosyal medyada başlatılan imza kampanyasını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak istiyoruz.  Bandırmaspor ve Bandırmaspor Taraftarlar Derneği olarak, 20 Mart 2022 Pazar günü Tuzlaspor maçı öncesinde, turnikeler öncesinde stant kurarak imza toplamaya başlayacağız. 26 Mart 2022 Cumartesi günü kapalı pazar yeri girişi, 26-27 Mart 2022 tarihleri arasında ise Cumhuriyet Meydanı’nda stant kurarak imza toplayacağız. Ayrıca Bandırma’daki STK’larımızın, spor kulüplerimizin, siyasi partilerimizin, muhtarlarımızın, fabrikalarımızın ve esnafımızın kampanyamıza desteğini bekliyoruz. Topladığımız imzaların ve yeni stat talebimizin sonuna kadar takipçisi olacağız. Meclis’teki temsilcilerimizden Bandırma halkının ve Bandırmaspor camiasının haklı talebini, yüksek sesle haykırmalarını, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’ndan ise bu sese kulak vermesini istiyoruz." (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow