hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burhaniye'de Martı Timleri göreve başladı

    Burhaniyede Martı Timleri göreve başladı
    expand

    Burhaniye'de Martı Timleri göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, sahillerde huzur ve güvenliğin sağlanması için bisikletli polis timi 'Martılar' göreve başladı.
    Burhaniye'de, yaz hareketliliği başlarken, huzur ve güvenin sağlanması içinde önlemler de artırıldı. Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, olası hırsızlık, kapkaç gibi asayiş olaylarının önüne ilmesi için sahillerde görev yapması 'Martı' timleri oluşturuldu. Bisikletli 4 kişilik Martı Timi'nin gün boyu plajlar ve sahil boyunca görev yapacağı belirtildi. Martı Timleri'nin yanı sıra 'Yunus' olarak bilenen motorize polis ekiplerinin de sahillerde görev yapmaya devam edeceği belirtildi. Martı Timleri'nin sezon sonu olan eylül ayı ortalarına kadar görev yapacağı bildirildi.
    Martı Timleri'yle vatandaşlara daha yakın olabilmek ve onların tatillerini rahat bir şekilde geçirebilmeleri için sahillerde ve plajlarda yaşanabilecek başta hırsızlık ve kapkaç gibi olayların önüne geçilebilmesinin hedeflendiğini belirten Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, "Burhaniye'nin nüfusu 150 bini geçti. Kurban Bayramı için de gerekli tedbirlerimizi aldık. Amacımız, ilçeye gelen konuklarımızın sağlıklı ve huzur içinde tatillerini geçirmelerini sağlamak. Martı Timleri, trafiğin düzenlenmesini sağlamakta da görev alacak" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow