hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam İlyas Memiş, zeytin hasadı yaptı

    Kaymakam İlyas Memiş, zeytin hasadı yaptı
    expand

    Kaymakam İlyas Memiş, zeytin hasadı yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)-TÜRKİYE'nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş, Pelitköy Mahallesini ziyaret ederken zeytin hasadına katıldı. Zeytin işçileriyle sohbet eden Kaymakam makineyle hasat yaptı.

    Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaymakam İlyas Memiş, Pelitköy Mahallesini ziyaret ederken, yol kenarında Hasan Kökten'e ait arazide zeytin hasadı yapan işçileri de ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Kaymakam, makineyle hasat yaptı.  Kaymakam Memiş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala'nın da katıldığı Pelitköy ziyaretinde muhtar Hasan Vural tarafından karşılandı. Muhtar Hasan Vural ve arazi sahibi Hasan Kökten'den bilgi alan Kaymakam Memiş, bereketli sezon dileğinde bulundu. Zeytin hırsızlığının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını anlatan Kaymakam Memiş, jandarmanın geceli gündüzlü çalıştığını söyledi.
    Zeytinde bereket yılının yaşandığını anlatan Muhtar Hasan Vural da "Özellik sahil bölgelerinde bol mahsul var. Bu sene ürün bol. Yağ fiyatları da iyi olursa çiftçinin yüzü güler" dedi.(DHA)
    FOTOĞRAFTA

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow