hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokak hayvanlarına umut oldular

    Sokak hayvanlarına umut oldular
    expand

    Sokak hayvanlarına umut oldular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sefer TALAY/BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) öğrencileri, ‘Takım çalışması’ dersi kapsamında sokak hayvanları için mama toplarken, farkındalık oluşturmak için okullarda da eğitim vermeye başladı. ‘Onlar BUBYO'ya emanet’ sloganıyla yola çıkan öğrenciler, topladıkları mamaları da köpek barınağına teslim etti.
    Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans 3. sınıf 2. öğretim öğrencileri takım çalışması dersinde, sokak hayvanlarıyla ilgili çalışma gerçekleştirdi. Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban öncülüğünde  ‘Onlar BUBYO'YA emanet’ sloganı başlatılan projede, sokak hayvanları için mama toplandı. Sosyal sorumluk projeleri ile Burhaniye Belediyesi Hayvan Barınağı'na bir miktar mama bağışında  bulunan öğrenciler, akabinde Nadir Tolun İlkokulu öğrencilerine, ‘Sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak’ adlı sunumlarını yaptılar.
    Proje de görev alan öğrencilere teşekkür eden Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, "Balıkesir Üniversitesi çatısı altında öğrencilerimizle birlikte birçok hayata dokunuyoruz. Faydalı bireyler olabilmek ve mezuniyet sonrasında problemleri daha rahat çözecek ve iyi birer takım elemanı olacak şekilde eğitimler vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında da hayatın çok farklı renklerine en doğru şekilde dokunabilmelerini diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow