hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit EMITT'te dünyaya tanıtılıyor

    Edremit EMITTte dünyaya tanıtılıyor
    expand

    Edremit EMITT'te dünyaya tanıtılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR,(DHA)-EDREMİT Belediyesi, dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini aldı.

    Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, deprem felaketi nedeniyle 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Edremit Belediyesi fuarın 7. Salonu'nun 7221 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Edremit Belediye standını ziyaret eden konuklara, turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörlerine Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Güneşin Kadınları Kooperatifi üyeleri ve belediye görevlileri tarafından ilçenin güzellikleri ve tanıtımı yapılacak.

    'KUZEY EGE'NİN İNCİSİNİ DAHA İYİ TANITABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
    Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit'in tarihi ve doğal güzellikleri ile Kuzey Ege'nin incisi olduğunu belirterek "İlçemizi daha geniş kitlelere tanıtabilmek, başta termal ve yaz turizmi olmak üzere kentimizi turizm sektöründe daha yukarılara taşıyabilmek için dünyanın en önemli fuarlarından olan EMITT turizm fuarında yerimizi aldık. Edremit Belediyesi olarak ilçemizin zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz, deniz, termal, Kazdağları, doğal ve tarihi güzelliklerimiz ve değişik tatil tercihleri ile Kuzey Ege'nin incisi Edremit'imizi daha iyi tanıtabilmek için çalışıyoruz. Tüm konuklarımızı güzel Edremit'imizi görmeye davet ediyoruz" dedi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow