hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burhaniye'de başarılı sporcular Kaymakam Aydın'ı ziyaret etti

    Burhaniyede başarılı sporcular Kaymakam Aydını ziyaret etti
    expand

    Burhaniye'de başarılı sporcular Kaymakam Aydın'ı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Havran ilçesi Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Anadolu Lisesi'nin okul sporları müsabakalarında ve çeşitli turnuvalara katılarak dereceler elde eden sporcuları konuk etti.

    Havran Anadolu Lisesi'nin çeşitli spor dallarında okullarını temsil eden öğrencileri, Havran Kaymakamı Şeref Aydın'ı ziyaret etti. Ziyarete kazandıkları kupaları ile gelen öğrenciler Kaymakam Şeref Aydın’a çiçek takdim etti. Okullarının sportif faaliyetlerine desteklerinden dolayı Okul Müdürü Hikmet Uyan da, Kaymakam Aydın'a plaket verdi.

    Başarılı öğrencileri kutlayan Kaymakam Şeref Aydın, “Hepinizi kutluyorum. Sporun her daim hayatınızda olmasını istiyoruz. Spor sayesinde hem sağlığımıza katkı sağladığımızı hem de vaktimizi faydalı olarak değerlendirip hayatımızı disipline ettiğimizi unutmayalım. Öğretmenlere ve okul yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

    Aydın, öğrencilerle sportif çalışmalar ve spor kültürü üzerine yapılan keyifli bir söyleşiden sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette; Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Havran Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Uyan, okulun beden eğitimi öğretmenleri Erinç Dereli ve Ahmet Binici de bulundu.

    Sefer TALAY/HAVRAN (Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow