hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havran'da kırsal mahalledeki 100 hediye bisiklet

    Havranda kırsal mahalledeki 100 hediye bisiklet
    expand

    Havran'da kırsal mahalledeki 100 hediye bisiklet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'in Havran ilçesindeki, toplam 100 ilk ve ortaokul öğrencisine bisiklet hediye edildi.Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Havran Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu ile Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi'nin birlikte başlattığı 'Bisiklet Dostu Okul' projesi çerçevesinde, ilkokul  ve ortaokul öğrencilerine bisiklet dağıtıldı.  'Gülen Yüzlere 100 Bisiklet' sloganıyla gerçekleşen etkinlik Havran Kaymakamı Enver Özderin'in ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir'in öğrencilere bisikletleri hediye etmesiyle başladı. Balonlarla süslenmiş bisikletlerini alan öğrenciler okul bahçesinde ilk sürüşlerini gerçekleştirirken büyük mutluluk yaşadı.

    Projede emeği geçenlere teşekkür eden  Okul Müdürü Mustafa Selçuk, "Kardeş okulumuz, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ile birlikte, öğrencilerimizin bisiklet kültürü içerisinde yetişmeleri amacıyla başlattığımız proje kapsamında öğrencilerimize ve köyümüzde yaşayan ortaokul öğrencilerine 100 adet bisikletin teslimatını gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de oluşturduğumuz bisiklet tamir atölyesinde gerçekleşecek çalışmalar ve güvenli sürüş eğitimleri gibi faaliyetlerle bisiklet kültürünü öğrencilerimize aşılamak istiyoruz. Bu projenin başlatıcısı olan ve öğrencilerimize dağıtılan bisikletlerin teminini sağlayan kardeş okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Müdürü Gökhan Karataş'a ve tüm değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

    Bisiklet dağıtım etkinliğinden sonra okul öğretmenlerinden yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Havran Kaymakamı Enver Özderin ve  Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Aydemir, sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerle sağlıklı beslenme, okuma yazma faaliyetleri ve gelecek planları hakkında sohbet etti. Kaymakam Özderin ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydemir,  idareci, öğretmen ve öğrencilere başarı dileyip, birlikte atıra fotoğrafı da çektirdi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow