hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havran'da Yerli Malı Haftasında sağlık çalışanlarına mandalina dağıtıldı

    Havranda Yerli Malı Haftasında sağlık çalışanlarına mandalina dağıtıldı
    expand

    Havran'da Yerli Malı Haftasında sağlık çalışanlarına mandalina dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Abdulkadir AYDINIŞIK/HAVRAN (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR'in Havran ilçe Kaymakamlığı ile Havran Sebze ve Meyveciler Odası'nca sağlık çalışanlarına Yerli Malı Haftası nedeniyle mandalina dağıtıldı.
    Havran'da, Yerli Malı Haftası nedeniyle ilçede görev yapan 200 sağlık çalışanına Havran Kaymakamı Enver Özderin ile Havran Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Murat Hançer tarafından mandalina dağıtıldı. 
    Resmi adı Tutum, Yatırım ve Türk Malı Haftası olan ve Yerli Malı Haftası, her sene Havran ilçesinde okullarda kutlanırken, pandemi sürecinden dolayı okulların kapalı olmasıyla, bu sene hastanede kutlandı. Havran Kaymakamı Enver Özderin ve Havran Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Murat Hançer, Havran Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti ve sağlık personeline mandalina ikramında bulundu.
    'SAĞLIK PERSONELİMİZLE BU HAFTAYI KUTLAMAK İSTEDİK'
    Havran Kaymakamı Enver Özderin, Yerli Malı Haftası’nın önceki yıllar okullarda kutlandığını hatırlatarak, "Bu sene mağlum pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verildi. Uzaktan eğitimle devam ediliyor. Biz de yaklaşık 9 aydan beri gecesini gündüzüne katan, ailelerinden uzakta kalan sağlık çalışanlarımızla, sağlık personelimizle beraber bu haftayı kutlayalım dedik. 12 Aralık'ta başlayan yerli malı haftası dolayısıyla, Havran Sebze ve Meyveciler Esnaf Odasıyla beraber Havranımızın birçok lezzetinden biri olan mandalinamızı getirip, beraber kutlamak istedik" dedi.
    'HEM TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK HEM BİRLİĞİ PEKİŞTİRELİM İSTEDİK'
    Havran Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Murat Hançer, "Her yıl 12- 18 Aralık tarihleri arasında Tutum, Yatırım ve Türk Malı Haftasını daha önceki yıllar milli eğitim camiasındaki tüm öğrencimize Havran ilçesinde 5 bin meyve paketi ile kutladığımız etkinliğimizi, bu yılda büyük mücadele verdiğimiz koronavirüs salgın hastalığında, bizler için gecesini gündüzüne katan tüm sağlık personellerimizle beraber olalım dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli konusundaki hassasiyeti bizlerin de bu hassasiyete karşı duyarlı bir davranış olarak Havran’da yetişen tüm ürünlerimizi tanıtım ve halkımıza kullanım amaçlı tanıtmak adına böyle bir etkinlikte buluştuk. Havran’a özgü C vitamini deposu Havran mandalinasıyla kendilerine hem teşekkür edelim, hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim istedik. Böyle bir etkinlik düzenledik. Her şey için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow