hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havran’da zeka oyunları yarışması yapıldı

    Havran’da zeka oyunları yarışması yapıldı
    expand

    Havran’da zeka oyunları yarışması yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR’in Havran ilçesinde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce bu yıl ikincisi düzenlenen Zeka Oyunları Yarışması yapıldı.

    Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokullar arasında gerçekleşen yarışmaları, Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Koç, okul idarecileri öğretmenler yarışmacı öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Dereceye giren öğrencileri kutlayan Kaymakam Aydın, zeka oyunları yarışması ile öğrencilerin sosyal gelişimlerinin desteklenmesinin, zamanlarını daha verimli geçirmelerinin sağlanmasının amaçlandığını söyledi.

    Kaymakam Aydın, “Düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını istiyoruz. Öğretmenlerimizin, zeka oyunlarını dersin içinde kullanmalarıyla derslerin daha eğlenceli ve çekici hale getirilmesi ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşması amaçlanmaktadır. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz ile onları yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

    Müsabakalar sonunda dereceye girenler belirlenirken, birinci olan öğrencilerin Balıkesir’de Havran’ı temsil edeceği açıklandı.

    Sefer TALAY/HAVRAN(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow