hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık memurunun adı, acil servise verildi

    Sağlık memurunun adı, acil servise verildi
    expand

    Sağlık memurunun adı, acil servise verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR’in Havran ilçesinde, Devlet Hastanesinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren sağlık memuru Ali Osman Akbudak’ın (46) adı, acil servise verildi.

    Havran Devlet Hastanesinde, geçen yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren sağlık memuru Ali Osman Akbudak için anma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop, Havran Devlet Hastanesi Başhekimi Gülsema Akıncı ile daire amirleri ve müdürleri katıldı. Hastane personelinin başvurusu ve Sağlık Bakanlığı onayıyla hastane acil servisine, ‘Ali Osman Akbudak Acil Servisi’ ismi verildi.

    Törene katılan Ali Osman Akbudak’ın eşi Nesrin Akbudak ve kızı Arife Nur Akbudak, kendilerine plaket ve anı belgesi verildiği sırada duygusal anlar yaşadı. Nesrin Akbudak, yapılan programın kendilerini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi. Akbudak, “Bizi böyle bir onura layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Arife Nur Akbudak ise, “Babam bunu görseydi çok mutlu olurdu. Gerçekten çok güzel düşünülmüş. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

    Havran Kaymakamı Şeref Aydın da, Akbudak’ın bütün personel tarafından çok sevildiğini belirtti. Aydın, “Burada verilen hizmetin kalitesini arttırarak, biz de onun manevi hatırasına saygı göstermiş olacağız” dedi.

    Fatih Emrah ERDOĞAN/HAVRAN(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow