hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çanakkale şehitleri Manyas’ta anıldı

    Çanakkale şehitleri Manyas’ta anıldı
    expand

    Çanakkale şehitleri Manyas’ta anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR’in Manyas ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi. 
    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Etkinlik, Manyas Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki programla devam etti. Konferans salonunda düzenlenen program Nurullah Temur adlı öğrencinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okul müdürü İdris Dereli’nin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, öğrenciler Çanakkale Zaferi için hazırladıkları şiirleri okudu. Manyas Müftülüğü’nün ‘Çanakkale Ruhu’ temalı yarışması ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. 
    18 Mart oratoryosu ile son bulan programa Kaymakam Koray Çelik, Belediye Başkanı Tancan Barçin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Günaydın ile kurum amirleri, STK temsilcileri ve öğretmenler katıldı. Program sonrası ilçe protokolü şehit mezarları ile şehit ailelerini ziyaret etti. Merkez Camisinde şehitler için Kur’an-ı Kerim okunurken, Belediye Başkanlığı da lokma dağıttı.  (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow