hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Kaya, pazar alanını denetledi

    Kaymakam Kaya, pazar alanını denetledi
    expand

    Kaymakam Kaya, pazar alanını denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) – BALIKESİR'in Manyas ilçesi Kaymakamı Muhammed Kaya, ilçe Emniyet Amiri Enes Dündar ile birlikte pazar alanında ,incelemelerde bulundu.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önceleri Cumartesi günleri ilçe meydanında kurulan pazar, vatandaşların giriş ve çıkışlarının kontrolünün daha rahat yapılabilmesi için kullanılmayan otogara alınmıştı. İlçe Emniyet Amirliği ile özel güvenlik görevlilerinin sıkı kontrolleri altında vatandaşlar, ateşleri ölçülerek ve maske kontrolü yapılarak pazar alanına alınıyor. Yığılmaların önüne geçilebilmesi için de bazen kuyruklar oluşuyor.

    Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya pazar alanında incelemeler de bulunurken, esnafların maske ve sağlığa uygunluk kurallarına uyup uymadıklarına, vatandaşların ise sosyal mesafe kurallarına dikkat edip, etmediklerini kontrol etti, esnaf ve vatandaşlara da uyarılarda bulundu. Kaymakam Kaya “Yeni Pazar alanı önlemler açısından çok uygun oldu, üç noktadan kontrollü giriş yapılıyor. Vatandaşlarımız ve esnafımız genel itibarıyla kurallara uyuyor, biz özellikle esnafımızın maske ile burunlarını da kapatmaları konusunda kendilerini bu kez uyardık, tekerrüründe cezai işlem yapmak zorunda kalacağız" dedi.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow