hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Uluslararası Avşa Yarı Maratonu' tamamlandı

    Uluslararası Avşa Yarı Maratonu tamamlandı
    expand

    'Uluslararası Avşa Yarı Maratonu' tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatice DAĞLI/MARMARA (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR’in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, 'Uluslararası Avşa Yarı Maratonu' 10 ülkeden 600'ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
    3'üncü Uluslararası Avşa Yarı Maratonu, Balıkesir Valiliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu koordinesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İngiltere, Almanya ve Rusya'nın da aralarında olduğu 10 ülkeden 600'ün üzerinde sporcunun katıldığı maratonda, 21 kilometre yarı maraton, 12 kilometre yarım ada turu ve 2 kilometre halk yürüyüşü parkurları tamamlandı.Maratonda çocuk koşusu ile Balıkesir Valiliği öncülüğünde depremzedeler yararına düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, '1 Adım 1 Hayat' koşusu da gerçekleştirildi. Yaş sınırı olmayan koşuya yoğun katılım sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, tüm sporcuları tebrik etti.
    Maratonda dereceye giren sporculara ödül verildi. Ödül törenine Marmara Kaymakamı Murat Çiçek, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman da katıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow