hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evinde ölü bulunan Baturay'ın arkadaşı mahkemede tanık olarak dinlendi

    Evinde ölü bulunan Baturayın arkadaşı mahkemede tanık olarak dinlendi
    expand

    Evinde ölü bulunan Baturay'ın arkadaşı mahkemede tanık olarak dinlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN'da 6 yıl önce evinde uyuşturucu madde kullandıktan sonra ölü bulunan üniversite öğrencisi Baturay Bahar'ın arkadaşı A.G.'nin 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Bahar'ın arkadaşı E.Ç. tanık olarak dinlendi.
    16 Mart 2017 tarihinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Baturay Bahar, 21 yaşındayken evinde ölü bulundu. Polisin yaptığı inceleme sonucu Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Baturay Bahar'ın ölümü şüpheli bulunarak soruşturma başlatıldı. Polis, Baturay Bahar'ın arkadaşı A.G. ile birlikte uyuşturucu madde kullandıktan sonra yaşamını yitirmiş olabileceğini belirledi. Baturay Bahar'ın arkadaşı  A.G. hakkında  'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla Bartın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce dava açıldı. 
    Bartın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 4'üncü davada tutuksuz sanık A.G. hakim karşısına çıktı. A.G., duruşmada suçlamaları reddetti. Duruşmada A.G. ve Baturay Bahar'ın arkadaşları da tanık olarak dinlendi. Tanık E.Ç., "Ben arkadaşım H.Ö ile yağmurlu bir havada Baturay'ın evine gittik. Orada Alkol aldım. O sırada Baturay yan odadaydı. Yanımıza sonra gelerek bize 'hoşgeldiniz' dedi. Daha önce Baturay'ı tanımıyordum. Sadece çarşıda görmüştüm. Çok samimiyetim yoktu. Ben sadece uyuşturucu kullandığını biliyordum ama kimden nasıl aldığını bilmiyorum. Ben Baturay'ın vefatından 5-6 ay sonra öldüğünü duydum. Bildiklerim bu kadardır." dedi. 
    Mahkeme heyeti mutalanın hazırlanması için davayı Haziran ayına erteledi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow