hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batman’da 119 kilo skunk ele geçirildi

    Batman’da 119 kilo skunk ele geçirildi
    expand

    Batman’da 119 kilo skunk ele geçirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arif ARSLAN/BATMAN,(DHA)-BATMAN Valisi Ekrem Canalp, ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ programında, kentte bugün yapılan uyuşturucu operasyonunda 119 kilo skunk ele geçirildiğini duyurdu. 
    İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele konusunda devam eden ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında bir program düzenledi. Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te düzenlenen programa Vali Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, bazı kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve eşleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, uyuşturucunun yüzde 50’ye yakınının evlerde kullanıldığını belirterek, “İşte bu tespitten, yani 2020’den sonra ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ projesi başlatıldı. Bu iş çözülecekse emin olun anneler çözecek. Bizim bugünkü toplantımızın ana teması annelerimiz ve anne adaylarımıza bunu bir kez daha hatırlatmak. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışıp gereğini yapıp genç nesillerimizi bu uyuşturucu ya da bağımlı olduğu maddelerden kurtaracağız” dedi. Batman’da son 4 yılda 3.5 ton esrar yakalandığını vurgulayan Kıraç, “168 kilo en tehlikeli uyuşturucu olan sentetik uyuşturucu ve insanların en çok ölüm yaşadığı metamfetamin, 15 kilo eroin maddesi ele geçirdik. Anneler çocuklarının ne yaptığını bilir ve çocuğunun ne yaptığını takip etmelidir. Onlar bu mücadelede olmazsa olmazımızdır” diye konuştu. 
    Vali Ekrem Canalp da bugün gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 119 kilo skunk ele geçirildiğini ifade ederek, “Öncelikle polisimi kutluyorum. Bu maddenin ele geçirilmiş olması bizim devlet olarak uyuşturucu ile yaptığımız mücadelenin çok güzel bir örneğidir” ifadelerini kullandı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow