hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batman’da Togg’a yoğun ilgi

    Batman’da Togg’a yoğun ilgi
    expand

    Batman’da Togg’a yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)- Batman’a tanıtım çalışmaları kapsamında getirilen Togg, büyük ilgi gördü.
    Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli otomobil, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) T10X modeli, tanıtım çalışmaları kapsamında Batman'a getirildi. Gültepe Mahallesi’ndeki Necat Nasıroğlu Külliyesi'ne getirilen Togg, buraya gelenlerin beğenisine sunuldu. Togg'u inceleyenlerin kimi içine girip, daha detaylı bakarken kimileri de özçekim yaptı.
    Otomobili incelemeye gelen Asaf Tatlı, “Göründüğü gibi her şeyi mükemmel. Vatana, millete uğurlu olsun. Rabbim emeği geçenlerin hepsinden razı olsun. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. İnşallah devamı da gelir. Daha iyilerine, daha güzellerini nasip eder hepimiz için. Batman’ımıza da, memleketimize de, ülkemize de hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Beğenmek ne kelime, insan düne kadar hayal edemediğimizi aracı şuan kendi memleketimizde, kendi üretimimizde, gözümüzün önünde aslanlar gibi yatıyor” dedi. 
    Otomobili çok beğendiğini belirten Mehmet Ata Büyüktaş ise, “Makettir diyenler buyursun gelsin baksın. Biz gördük maket değil, gerçek ve muhteşem bir otomobil. Yapandan Allah razı olsun. Gurur verici. Tam bir elektronik araba, her tarafı elektronik” diye konuştu.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow