hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gercüş’te anaokulu öğrencilerine etkinlik

    Gercüş’te anaokulu öğrencilerine etkinlik
    expand

    Gercüş’te anaokulu öğrencilerine etkinlik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Remziye ÖNER/GERCÜŞ (Batman),(DHA)- BATMAN’ın Gercüş ilçesinde Kızılay, öğretmen, lise ve üniversite öğrencileri tarafından, anaokulu öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.
    Türk Kızılay Gönüllüleri ve üniversite öğrencileri, Gercüş mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla, anaokulu öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. Gercüş Anaokulu’nda düzenlenen etkinlikte müzikli drama gösterileri yapılarak öğrencilerin yüzleri boyandı, beraber şarkılar söylendi. Etkinliğe katılan üniversite öğrencileri de, çocuklara pamuklu şeker dağıttı.
    Çocukların çok sevinçli olduğunu ifade eden Türk Kızılay gönüllüsü Mervin Yıldırım, “Bu tür etkinliklerle çocukları eğlendiriyoruz. Batman’dan geliyoruz. Batman Genç Kızlar Ekibi olarak, Gercüş ilçesine gelip güzel etkinlikler yaparak çeşitli oyunlar oynadık. Bu etkinlikleri köy okullarında ilçelerde ve ilde de yapıyoruz. Minik çocukların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.
    Etkinliğe katılan çocuklar ise, mutlu olduklarını dile getirerek etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Veliler ise, çocukların bu özel anlarını telefonla kaydetti. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow