hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Necati Gürsoy, KYK öğrencilerini ağırladı

    Başkan Necati Gürsoy, KYK öğrencilerini ağırladı
    expand

    Başkan Necati Gürsoy, KYK öğrencilerini ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis),(DHA) - BİTLİS’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

    Adilcevaz Kredi yurtlar Kurumu, bu yıl ilçede okumaya gelen ve yurtta kalan öğrencilere yönelik uyum programı düzenledi. Program kapsamında yurt müdürü Özcan Beşkardeş ile birlikte yurtta kalan öğrenciler Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

    Başkan Necati Gürsoy, öğrencilerle tanışarak taleplerini dinledi ve belediye çalışmalarının yanı sıra ilçe hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğrencileri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "İlçemiz bölgemizin en huzurlu yerlerinden biridir. Daha yolun başındasınız inşallah bunu zamanla göreceksiniz. Böyle güzel bir ilçede eğitiminizi sürdürdüğünüz için sizleri çok şanslı görüyorum. Adilcevaz Belediyesi olarak gençlerimizin düşünce fikirlerini çok önemsiyoruz. Taleplerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız, bizlerde bu konuda çok mutlu oluruz. Sizler dışarıdan gelen insanlar olduğunuz için ilçemiz hakkındaki düşünce ve gözlemleriniz daha farklı olacağı için sizlerin talep ve düşünceleri çok önemlidir. Eskiden yurdumuz çok rahat ve güzel değildi. Müdürümüz göreve geldiğinden beri kendi çabası ve imkânlarıyla yaptığı çalışmalar neticesinde yurdu çok güzel bir hale getirdi. İnşallah bundan böyle sizlerle daha fazla bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Hangi sorununuz olursa hiç çekinmeden sorunlarınızı bizlere iletebilirsiniz. KYK yurdunda daha iyi şartlarda kalmanız açısından yurt müdürümüzle sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sizlere gönül rahatlığı ile okuyabileceğiniz bir ortam ve huzurlu bir kentte eğitim görmeniz için üzerimize düşen görevleri yapmaktayız. Anne ve babalarınız sizlerden çok şeyler bekliyor. Derslerinizi ihmal etmeyin. Sizler bizlere emanetsiniz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Hangi sorununuz olursa hiç çekinmeden sorunlarınızı bizlere iletebilirsiniz. İnşallah okulunuz bittiğinde ilçemizden çok güzel bir şekilde ayrılmanızı umut ediyorum" dedi.

    Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Özcan Beşkardeş ise, yurtta kalan öğrenciler için uyum programı düzenlediklerini ifade ederek, "Yurdumuz öğrencilerimizin barınmalarının yanı sıra aynı zamanda birer eğitim yuvalarıdır. Bu kapsamda öğrencilerimizin zamanlarını daha iyi geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Yurdumuzda kalan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için Belediye Başkanımızla sürekli istişareler yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurdumuzun sosyal etkinlikleri kapsamında belediye başkanımızı ziyaret ederek öğrencilerimize istişare fırsatı sunduk. Yurdumuzdaki çalışmalar için başkanımız bizlere her türlü konuda destek vermektedir. Göreve geldiğimiz günden beri sağ olsun bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. İnşallah bundan böyle hep birlikte istişareler yaparak güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bundan dolayı öğrencilerimizin huzurunda başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Toplantı sonunda üniversite öğrencilerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Gürsoy, talep ve sorunların çözümü noktasında gerekeni yapacaklarını söyledi. Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş tarafından Başkan Gürsoy’a el yapımı tablo hediye edildi.

    Öğrenciler daha sonra ilçedeki tarihi Ulu Camii ve Tuğrul Bey Camii yanı sıra bazı mekânları gezerek ilçeyi yakından tanıma fırsatı buldu.

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow