hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolu Belediyesi Meclis Üyesi kürsüde ağladı

    Bolu Belediyesi Meclis Üyesi kürsüde ağladı
    expand

    Bolu Belediyesi Meclis Üyesi kürsüde ağladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat KÜÇÜK/ BOLU, (DHA)- BOLU Belediye Meclisi'nde AK Parti'li Meclis Üyesi Bülent Oturak, CHP'li Meclis Üyesi Naci Parlak'ın "Bülent Bey, bu konuda siz iyi niyetli değilsiniz, samimi değilsiniz. Bir insan sözünün arkasında durur. Siz kusura bakmayın içten pazarlıkçısınız" sözlerine cevap vermek üzere çıktığı kürsüde ağlayarak, "Bugün beni annem, eşim izledi. Kimse kimseye hakaret etmesin. Kimsenin ailesini zor durumda bırakmasın" dedi.
    Bolu Belediye Meclisi Kasım ayı 2'nci oturumu, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başkanlığında gerçekleşti. Birim müdürlüklerinden gelen konuların ve önergelerin görüşülerek karar bağlandığı toplantıda söz alıp belediye bütçesini eleştiren AK Parti Meclis Üyesi Bülent Oturak ile CHP Meclis Üyesi Naci Parlak arasında gergin anlar yaşandı.
    CHP'li Parlak, AK Parti'li Oturak'ın bütçe eleştirilerine tepki göstererek, "Bülent Bey, bu konuda siz iyi niyetli değilsiniz, samimi değilsiniz. Bir insan sözünün arkasında durur. Siz kusura bakmayın içten pazarlıkçısınız. Bülent Bey, ciddi bir şekilde içten pazarlıkçı kişiliğe sahip. Bütçeye şerh koyarak nereye varmak istiyorsunuz? Amacınız belediyeyi çalıştırmamaksa sizleri Bolu halkına sunuyorum" dedi.
    ÖZÜR DİLEDİ
    MHP Meclis Üyesi Fatih Silin'in Parlak’ın ifadelerini doğru bulmadığını belirtmesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olayın daha da büyümemesi için oturuma ara verdi. Naci Parlak, daha sonra Bülent Oturak'tan özür diledi.
    Aranın ardından yeniden söz alan AK Parti Meclis Üyesi Bülent Oturak, gözyaşlarını tutamayıp, "Burada belediye meclis üyesi olarak katılmadığım toplantı olmadı. Hiç izin kullanmadım. Maalesef maruz kaldığımız durum bizi çok üzdü. Bugün beni annem, eşim izledi. Kimse kimseye hakaret etmesin. Kimsenin ailesini zor durumda bırakmasın. Ben konuşamayacağım" diyerek kürsüden indi.
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Bunlar yaşanabiliyor. Dilimize dikkat etmemiz gerekiyor. Naci Bey, zaten özrünü dilemişti. Bazen insan kullanmak istemediği cümleleri kullanabiliyor" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow