hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amatör Spor'un 'en'leri ödüllendirildi

    Amatör Sporun enleri ödüllendirildi
    expand

    Amatör Spor'un 'en'leri ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da düzenlenen etkinlikte amatör sporun 'en'leri seçilen 3 spor adamı, 7 antrenör ile 37 başarılı sporcuya ödül verildi.

    Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası kapanış töreni Gençlik Merkezi salonunda yapıldı. Törene Vali Yardımcıları Sedat Yıldırım ve İbrahim Özkan, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek ile Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri ile sporcular ve aileleri katıldı.

    Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, son yıllarda spor tesislerinin hızla artması, spor kültürü oluşmasının memnuniyet verece olduğunu söyledi. Yıldırım, bireysel ve takım branşlarında sporcuların uluslararası alanda elde ettikleri başarıyı gurur duyduklarını söyledi.

    Daha sonra amatör branşlarda 2019, 2020 ve 2021 yıllarında ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Törende yılın başarılı spor adamı olarak TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Gençlik ve Spor Burdur İl Müdürü Orhan Kemerkaya, önkeci dönem Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Nuri Yıldırım'a ödül verildi. Törende 7 antrenör ile 37 başarılı sporcu ödüllendirildi. Ayrıca 2019 yılında Hollanda'da yapılan Bedensel Okçuluk Dünya Şampiyonası ikincisi, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda makaralı yay beşincisi Murat Turan'a ödül verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow