hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BAKA Yönetim Kurulu Burdur'da toplandı

    BAKA Yönetim Kurulu Burdurda toplandı
    expand

    BAKA Yönetim Kurulu Burdur'da toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) yönetim kurulu eylül ayı olağan toplantısı dönem başkanı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.
    Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel'de düzenlenen toplantıya Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ile uzmanlar katıldı.
    Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ali Arslantaş, "Projelerimizle Salda Gölü, Patara Antik Kenti, Kızıldağ Milli Parkı gibi bölgemizin tarihi, turistik, doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması amaçlanırken bir yandan mesleki eğitimin arttırılması, niteliğinin iyileştirilmesi, istihdam oluşturulması gibi sosyal amaçlar da taşıyor. Bugün uygulama süreci devam eden projelerimizin faydalanıcılarının pandemi süreci dolayısıyla süre uzatımı taleplerini görüşeceğiz. Yine güdümlü projelerimiz var, onları görüşeceğiz. 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşmüş olacağız. Yönetim kurulu toplantımızın ve alacağımız karalarımızın üç ilimize ve ülkemize de hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
    Arslantaş'ın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow