Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'da, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Burdur Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman tarafından programın açılış konuşması yapıldı.
Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grubun müzik dinletisi sunması ve Yıldızlar Düzenlemeli Halkoyunu Yarışmasında Türkiye 2’ncisi olan Şeker Ortaokulu Halkoyunu Ekibi gösterisi sonrası ödül törenine geçildi.
Vali Ali Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç tarafından Bilgisayar Olimpiyatları, Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması, Tenis, Bilek Güreşi, Kickboks, Minikler Güreş, Yaşadığımız Şehrin Güzellikleri Koşma Yarışması, Uluslararası Hit Like Agirl 2022 Popüler Votin Winner, Liseler Arası TÜBİTAK 2204 Biyoloji Yarışması, Okul Sporları Judo, Okul Sporları Güreş, İller Arası Boks Şampiyonası, Bursa Ali Sönmez SBL Türkiye Deneme Yarışması, Özel Ege Koleji Türkiye Öykü Yarışması, Fincap Projesi, Minik Erkekler Badminton, 18'inci Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yarışması, Yıldızlar Düzenlemeli Halk Oyunları Yarışması, Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonu ve Okul Sporları Serbest Güreş Şampiyonasında ilk üçe giren 102 öğrenciye ödülleri takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber