hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ünal, personeli ile bayramlaştı

    Başkan Ünal, personeli ile bayramlaştı
    expand

    Başkan Ünal, personeli ile bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediye Başkanı Emrullah Ünal, koronavirüsle mücadele sürecinde özverili çalışmalarından dolayı belediye personelini ziyarete ederek, teşekkür etti ve Ramazan Bayramını kutladı.

    Başkan Ünal, ziyaret ettiği belediye personeline hediyeler verirken, ulaşamadığı diğer çalışanlara ise hediye ile birlikte mektup gönderdi. Başkan Ünal, belediye personeline gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

    “Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği koronavirüs salgınına karşı ilçemizde aldığımız koruyucu tedbirler kapsamında sizlerin gece gündüz demeden çalışarak verdikleri emekler çok kıymetli. Kendi sağlıklarınızı riske atarak, ailelerinizle birlikte olacağınız zamanlardan ödün vererek, hepimizin sağlığını korumak maksadıyla ortaya koyduğunuz üstün emekler için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geleceğimiz için temizlik ekibimiz, vefa ekibimiz, kültür ve sosyal yardım ekibimiz, zabıta ekibimiz, itfaiye ekibimiz, park ve bahçeler ekibimiz, fen işleri ekibimiz, çevre ekibimiz, temizlik işleri ekibimiz, imar ve şehircilik ekibimiz, insan kaynakları ekibimiz, destek hizmetleri ekibimiz, su ve kanalizasyon ekibimiz, yazı işleri ekibimiz, mezarlıklar ekibimiz ve diğer bütün mesai arkadaşlarımızın, bu zor günlerde verdikleri emeklerin de farkındayız. Hepinize emekleriniz için bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli çalışma arkadaşım, belediyemizi yönetirken emeği ve emekçiyi her daim baş tacı ettiğimizden ve edeceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Unutmayın ki bana değil, daima Bucak'a hizmet ediyorsunuz. Beni ilgilendiren şey ise, emeğiniz ve çalışma azminizdir. Bu yolda Bucak'ımız için alın teri döken herkes benim yol arkadaşımdır. Bu güzel kentin tüm kaynaklarını tüm Bucak'a hizmet olarak döndürmek için, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow