hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak Orman İşletme Müdürü görevine başladı

    Bucak Orman İşletme Müdürü görevine başladı
    expand

    Bucak Orman İşletme Müdürü görevine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Ersoy görevine başladı. Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Ersoy'u ziyaret edip, başarı diledi.

    Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz'un Isparta Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü'ne atanması ile boşalan göreve Antalya'nın Serik ilçesinde Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Ersoy atandı. İlçeye gelen Mustafa Ersoy yeni görevine başladı.

    Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy'u ziyaret etti. Bölge Müdürü Refik Ulusoy ayrıca Bucak'ta işletmede çalışan tüm teknik elemanların katılımıyla toplantı yaparak, koronavirüs günlerinde işlerin sağlık kurallarına göre zamanında ve mevzuata uygun şekilde planlanması ve gerçekleştirilmesine azami dikkat edilmesi, çalışma ortamında mesaiye, protokol kurallarına ve insana saygı, işine saygı prensipleri çerçevesinde hareket edilmesi talimatında bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow