hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak TSO'dan Ramazanlık yardımlar

    Bucak TSOdan Ramazanlık yardımlar
    expand

    Bucak TSO'dan Ramazanlık yardımlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) her yıl Ramazan ayında dağıttığı yardımların dağıtımını öne çekerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Bucak Vefa Sosyal Destek Grubu'na teslim etti.

    Bucak TSO ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında katkı sağlayabilmek için Ramazanlık paketler hazırlanarak, mahalle muhtarlarının tespit ettiği ailelere dağıtılmak üzere koronavirüs salgınından dolayı Bucak Vefa Sosyal Destek Grubu'na teslim edildi.

    Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, "Her yıl odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkıları ile gelenek haline getirdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında dağıtmış olduğumuz gıda paketlerinin bu yıl ülkemizdeki koronavirüs salgınından dolayı Ramazandan önce 900 gıda paketimizi hazırlatarak Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak" dedi.

    Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, gıda paketi almak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin Bucak Kaymakamlığına başvurmalarını da istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow