hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk başkandan koltuğu devraldı

    Çocuk başkandan koltuğu devraldı
    expand

    Çocuk başkandan koltuğu devraldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bucak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 4'üncü sınıf öğrencisi Arzu Aksoy, ihtiyaç sahipleri ve sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını istedi.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Veli Can ile birlikte Ayşe Sak İlkokulu ve Atatürk İlkokulu öğrencileri Bucak Belediyesi'ne geldi. Başkan Emrullah Ünal'dan koltuğu devralan Atatürk İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Arzu Aksoy, "Sokak hayvanlarına sahip çıkar, onlara barınak ve yiyecek imkanı sağlardım, ayrıca yardıma muhtaç insanların yılda bir ya da iki kez olmak üzere en azından ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılardım" dedi.

    Belediye Başkanı Emrullah Ünal da tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Başkan Ünal, "Dünyada başka alternatifi yok. Çocuklarımız çok şanslı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir bayram hediye etmiş, bu bayram kutlama etkinliklerinde müdürlerimiz, amirlerimiz belirli bir süreliğine de olsa makamlarını çocuklarımıza teslim edip onların yönetmesini istiyor. Böylelikle onların talepleri bizim göremediklerimizi göstermiş oluyorlar" dedi.

    Başkan Emrullah Ünal, belediye olarak her zaman sokak hayvanlarının yanında olduklarını, diğer ihtiyaç sahibi ailelere de yardımların yapıldığını söyledi.

    Programın sonunda Başkan Ünal öğrencilere hediyeler verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow