hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye şampiyonlarından kaymakama ziyaret

    Türkiye şampiyonlarından kaymakama ziyaret
    expand

    Türkiye şampiyonlarından kaymakama ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- ORYANTİRİNGDE Türkiye şampiyonu olan Elif Sena Uygun ve trap atışlarında Türkiye şampiyonu olan Baki Yaşar, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nu makamında ziyaret etti.

    Sakarya'da düzenlenen Oryantiring Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Elif Sena Uygun, Bursa'da yapılan trap yarışmalarda Türkiye şampiyonu olan Baki Yaşar ve beraberinde Bucak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeki Çelik, Bucak Oryantiring Federasyonu Burdur İl Temsilcisi ve aynı zamanda Elif Sena Uygun'un babası ve antrenörü Fatih Uygun, Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü Dernek Başkanı Osman Özdemir, Kaymakam Erol Tanrıkulu'nu ziyaret etti.

    Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Türkiye şampiyonu olan Bucaklı sporcuları kutlayıp, başarılarından dolayı tebrik etti.

    Elif Sena Uygun, "Sakarya'da yapılan bisikletli oryantiring yarışmalarında Türkiye birincisi olduktan sonra ağustos ayında Finlandiya'da yarışmalara katılacaktım. Pandemiden dolayı yarışmalar ertelendi. Yarışmalar ertelenip, iptal olsa da her zaman yarışmalara hazır olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum" dedi.

    Baki Yaşar da "Sekiz yaşında silah tutmaya başladım, on bir yaşından itibaren trap atmaya başladım, küçüklüğümden bu tarafa gelen bir hevesim vardı, bunu iyi amaç için kullandım. Silaha hevesim vardı, fakat bir maganda gibi düğünlerde ve benzeri yerlerde silah atarak değil profesyonel şekilde yapmayı tercih ettim. 8 senedir trap atıyorum, bundan önce bölgesel derecelerim vardı. Türkiye ikinciliği, üçüncülüğü vardı ama son Bursa'da yapılan yarışmada Türkiye birincisi oldum" diye konuştu.

    Kaymakam Erol Tanrıkulu iki Türkiye şampiyonu sporcuya da plaket verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow