hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur'da Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

    Burdurda Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu
    expand

    Burdur'da Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

    MAKÜ Lavanta Tepesi Otel'deki resepsiyondan önce Vali Ali Arslantaş, Burdur Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin Cumhuriyet konulu resim sergisini gezdi. Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş'ın misafirleri kapıda karşıladığı resepsiyona Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Baro Başkanı Ramazan Gedik, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, şehit aileleri ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle öğrenciler katıldı.

    Resepsiyonda konuşan Vali Ali Arslantaş, "Yüzüncü kuruluş yıl dönümümüzün arifesinde her zamankinden daha büyük kıvanç ve gönenç içindeyiz. Temennim demokratik ve laik Cumhuriyetimizin nice yüz yıllara muasır medeniyetler seviyesinin yön vericisi olarak ulaşmasıdır. Dile kolay tam 99 yıldır bu zorlu coğrafyada, bu kurtlar sofrasında nice badireye rağmen titanyum mukavemetiyle ayakta kaldık" dedi.

    Gecede Vali Ali Arslantaş, 99'uncu yıl pastasını protokol üyeleri ile birlikte kesti. Programda MAKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri tarafından Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konseri verildi. Halk oyunları gösterisi sunuldu. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran bir kişi de Zeybek oynadı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow