hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdurlu öğrencilerden 3 ödül

    Burdurlu öğrencilerden 3 ödül
    expand

    Burdurlu öğrencilerden 3 ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Robotex International Robot Festivali Türkiye Finallerinde 3 ödül kazandı.

    Antalya'da 29-30 Nisan tarihleri arasından yapılan Robotex International Robot Festivali Türkiye Finallerinde Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri 3 ödül birden kazandı. Yazılım teknolojileri kategorisinde Türkiye birincisi ve ikincisi ödülünü alan Burdurlu öğrenciler otonom drone kategorisinde ise jüri özel ödülünü kazandı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, "Öğrencilerimiz Mert Can İzanlı, Mehmet Kaan Özkan, İbrahim Adem Günaltay ve Osman Emre Bolat'ı, danışman öğretmenleri Halil Çatak'ı tebrik ediyorum. Estonya'nın Talinn şehrinde kasım ayında yapılacak olan Robotex International Dünya Şampiyonası'na katılarak ülkemizi ve ilimizi temsil edecek öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

    Okul Müdürü İbrahim Çelikkaya da "Okulumuzu ve ülkemizi yurt dışında temsil edecek öğrencilerimize Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow