hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli öğrenciler eğlendi

    Engelli öğrenciler eğlendi
    expand

    Engelli öğrenciler eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İl Sağlık Müdürlüğü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle 10 Mayıs Hareketli Ol, Sağlıklı Kal Günü kapsamında Şehit Hakan Aktürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.
    Merkez bahçesinde düzenlenen etkinliğe MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Seyit Güven Yılmaz, milli eğitim şube müdürleri, Şehit Hakan Aktürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Keziban Atagündüz, Burdur Yörük Kültür Araştırma Derneği Başkanı Alaeddin Kalkan, okul müdürleri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Etkinlik kapsamında merkez bahçesinde engelli öğrenciler, masa tenisi, basketbol, badminton, oryantiring, pilates, step, yakan top, ip atlama, bisiklete binme gibi çeşitli etkinliklerle eğlendi.
    Burdur Yörük Kültür Araştırma Derneği'nin kurduğu Yörük çadırının da ilgi gördüğü etkinlikte engelli öğrenciler derneğin getirdiği at ve eşeklere de bindi. Etkinlikte Burdur Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow