hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lise öğrencilerinden müzik şöleni

    Lise öğrencilerinden müzik şöleni
    expand

    Lise öğrencilerinden müzik şöleni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri müzik şöleni sundu.
    Burdur merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik öğretmeni Ümran Yamacı koordinesinde hazırladıkları etkinlik piyano solo performansı ile başladı. Daha sonra öğrencilerden oluşan orkestra eşliğinde öğrenciler, türkü ve şarkılardan oluşan performanslarını katılanların beğenisine sundu. Konserin son eserini ise müzik öğretmeni Ümran Yamacı seslendirdi.
    Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki etkinliği İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, müdür yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ilgi ile izledi. Program sonunda Okul Müdürü Hüseyin Işık, etkinlikte görev alan öğrencilere teşekkür belgelerini verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da müzik öğretmeni Ümran Yamacı'ya teşekkür belgesi ve plâket takdim etti.
    Okul Müdürü Hüseyin Işık, "Bu akşam bizi yalnız bırakmadınız. Başta Ümran Yamacı öğretmenim olmak üzere tüm öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Sizlere de katılımınız için çok çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow