hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AVM’ler yaşamın merkezinde

    AVM’ler yaşamın merkezinde
    expand

    Kent Meydanı Avm Bünyesinde yer alan “Hürriyet Mola” Gazete okuma alanımızda Genel Müdür Cemal Tuzcuoğlu ile yaptığımız söyleşide hem perakende sektörünü ele aldık hem de “Hürriyet Mola” alanımıza olan ilgi hakkında yorumlarını dinledik.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AVM’ler yaşamın merkezinde

    Türkiye’de AVM bünyesinde bir ilk olan Gazete okuma alanımıza ilginin oldukça yoğun olduğunu, Avm ziyaretçilerinin bu alanda vakit geçirerek gazete okumalarından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

     Kent Meydanı AVM’nin öncelikleri nelerdir? En çok hassasiyet gösterdiğiniz konular neler?
    Bursa’nın kalbinde yer alan bir alışveriş merkeziyiz. Kısaca gerçek anlamda buluşma noktasıyız. Bu özelliği nedeniyle yoğun trafik alan ticari bir yapı Kent Meydanı AVM. Özellikle dikkat ettiğimiz konuların başında güvenlik, temizlik ve hijyen geliyor. Diğer önemli konu ise ziyaretçilerimizin taleplerini iyi analiz edip ihtiyaçlarına doğru cevap verebilecek marka ve ürün sunumunu gerçekleştirmek. Bu kapsamda da ekip olarak yoğun tempo ile çalışıyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AVM bünyesinde yer alan mağazalara ne gibi farklıklar /avantajlar sunuyorsunuz?
    Kent Meydanı AVM’de öncelikle tercih ettiğimiz markaların genç, aktif ve günün trendlerini taşıması gerekiyor. Bunun en önemli sebebi müşteri profilimizin yüzde 80’ini tüketen, yeniyi arayan, teknolojiyi kullanan profil olarak karşımıza çıkan 19-40 yaş grubu oluşturuyor. Dolayısı ile en yeniyi ve en iyisini en uygun fiyat ile sunan markaları bünyemizde bulunduruyoruz. Sonuç olarak tek çatı altında hedef kitlemize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

    Pandemi sonrası normalleşme süreci ile birlikte nasıl bir süreçtesiniz?2022 yılı planlarınız neler?
    Pandemi sonrası 2021 Haziran tarihinde kapılarımızı tekrar açtık. Açıldığımız günden bu güne müşterilerimizin yoğun ilgisi ve alışverişi ile karşılaştık. Dünyada meydana gelen pandemi sonrası bozulan tedarik zinciri nedeni ile gelinen enflasyon yükselişi en büyük sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat artışlarının seyri sıkıntılı gözüküyor. Umarım resesyona giden bir süreç yaşamayız. Biz yine de arz/talep dengesinde Kent Meydanı AVM’yi tercih eden müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

    AVM’ler yaşamın merkezinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Marka çeşitliliği ve hizmet anlayışı ile fark yaratan bir alışveriş merkezisiniz. Nedir sizi farklı kılan?
    Arz/talep dengesini göz önünde bulundurarak ürün/fiyat kalite dengesini gözeten markaları bünyemizde bulunduruyoruz. Yapmış olduğumuz araştırmalar ve birebir de tüketici taleplerini raporlayarak gelecek dönem stratejilerimizi belirliyoruz. En önemli fonksiyonumuz ‘Meydan’ımız. Şehir merkezinde nefes alacağınız değerli bir alana sahibiz. Meydanımız önemli bir buluşma noktası ve sosyalleşme merkezi; bu da bizi ayrıştıran en önemli farkımız.

    Pandemi öncesinde birçok kampanya ve etkinlik düzenleyen bir Avm olarak ne tür kampanyalar, etkinliklerde başarılı oldunuz? Bunları planlarken nelere dikkat ediyorsunuz?
    Pandemi dönemi ve devamında yoğun kalabalıklara meydan vermemek için birçok etkinliklerimizi askıya aldık. İlerleyen dönemlerde çok etkili etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Kampanya kapsamında en önemli yatırımımız ‘Ki Puan.’ Bir sadakat programı olarak hayata geçirdiğimiz ‘Ki puan’ bünyesine katılan müşterilerimizi her gün ve her an fırsatlar bekliyor. Müşterilerimiz Ki Puan’ın avantajlarından yararlanmak için bizi izlemeye devam etsinler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’de ilk olan Kent Meydanı Avm bünyesinde yer alan gazete okuma alanı “Hürriyet Mola” hakkında bilgi alabilir miyiz? Ziyaretçilerinizden nasıl dönüşler alıyorsunuz?

    AVM’ler yaşamın merkezinde

    Bir mola yeri, AVM içerisinde bir nefes alma alanı ‘Hürriyet Mola’ noktası. Çok pozitif dönüşler alıyoruz. Özellikle haberi gazeteden okumak ve gündemi yakından takip etmek isteyen kitle çok rağbet gösteriyor. Teşekkürler Hürriyet.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow