hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Benimle Delirir Misin? kapalı gişe oynadı

    Benimle Delirir Misin kapalı gişe oynadı
    expand

    Bursalı tiyatroseverlerle buluşan ‘Benimle Delirir Misin?’ adlı oyun büyük beğeni topladı. Kahkaha tufanının yaşandığı gecede, izleyiciler de oyunun içerisine dahil edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Benimle Delirir Misin kapalı gişe oynadı

    ONS Yapım, Mavi Balon Atölyesi işbirliği ve Minteks’in katkılarıyla sahnelenen ‘Benimle Delirir Misin?’ adlı oyun, tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu. Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) gerçekleşen iki perdelik komedi oyunu, büyük beğeni topladı. Mine Artu’nun yazdığı; Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın sahnelediği oyun, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Necmi Yapıcı’nın aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği oyun kapalı gişe olarak gerçekleşti.

    AYAKTA ALKIŞLANDILAR

    Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir sürecin ele alındığı oyunda, nikah masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama ve yanlışlarını saklama çabalarını komik bir dille anlatılıyor. Usta oyuncular Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan Yapıcı, oyun sonunda izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZLEYİCİLER DE KATILDI

    İkili aynı zamanda oyunun farklı bölümlerinde seyirciyi de oyuna dahil etti. Necmi Yapıcı, oyunda performans sergilerken, izleyicilere sorular sorarak onlardan aldığı dönüşler ile birlikte samimi diyaloglar oluşturdu. Bu anlar oldukça keyifli bir şekilde sahneye de yansırken, izleyiciler de kahkahalarıyla oyunculara eşlik etti.

     Benimle Delirir Misin kapalı gişe oynadı

    Minteks’in katkılarıyla sahnelenen oyun sonrası, Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman ve ailesi, sanatçılar Necmi ve Nihan Durukan Yapıcı ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow