hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da Özge rüzgarı esti

    Bursada Özge rüzgarı esti
    expand

    Bursa’da sahne alan Özge Öztimur, dinleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Gece boyunca özellikle yüksek tempolu şarkılar ile birlikte coşan Bursalılar, keyifli bir gece geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursada Özge rüzgarı esti

    Dinleyici ile kurduğu ortak bağ sayesinde müzik yapmaktan daha çok keyif aldığını belirten Öztimur, “Sahnede sizlerle şarkı söylemek beni çok mutlu ediyor” dedi. Son dönemde sahne performansı ve şarkılarıyla öne çıkan Özge Öztimur, ParkOra’daki Great Chefs’te sevenleriyle buluştu. Bursalılara keyifli bir gece yaşatan Öztimur, Türk müziğinin sevilen şarkılarını seslendirirken, dinleyicilerinin isteklerini de geri çevirmedi. Programının bir bölümünde gitarını eline alan genç şarkıcı, düşük tempolu şarkıları akustik bir atmosferde seslendirerek, izleyicileri duygusal yolculuğa çıkardı. Sahnesinin ilerleyen bölümlerinde ise yüksek tempolu şarkılara yer veren Öztimur, enerjisi ve sempatik tavırlarıyla müzikseverleri coşturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

    Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Dert’ isimli teklisi ile beğeni toplayan Öztimur, daha öncesindeki ‘Rakı Masası’ adlı şarkısıyla çıkış yapmıştı. Kendi şarkılarının yanı sıra; Türk müziğinin unutulmaz şarkıları arasında yer alan ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’, ‘Namus’ ve ‘Paramparça’ adlı şarkılar ile coşkuyu iyice artıran Öztimur, ayrıca ‘Yalan’ ve ‘Dünyadan Uzak’ adlı duygusal şarkılarına da getirdiği yorumla dinleyicilerinden alkış aldı. Yoğun ilginin olduğu gecede Bursalılar da gönüllerince eğlenerek şarkılara eşlik etti.

    ‘MUTLU HİSSEDİYORUM’

    Bursa’ya sık sık geldiğini dile getiren Özge Öztimur, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Bursa’da keyifli bir geceyi daha geride bıraktıklarını kaydeden Öztimur, “Sahnede kendimi buluyorum. Dinleyicilerimiz ile birlikte kurduğumuz ortak bağ sayesinde de çok güzel şeyler paylaşıyoruz, çok keyifli anlar yaşıyoruz. Onların da coşkusunu görebilmek mutlu hissettiriyor. İlgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” deiye konuştu. Öztimur, yeni yılın da sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow