hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Futbol turnuvası, dünyaca ünlü futbolcunun imzaladığı topla başladı

    Futbol turnuvası, dünyaca ünlü futbolcunun imzaladığı topla başladı
    expand

    Futbol turnuvası, dünyaca ünlü futbolcunun imzaladığı topla başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osman SAK/BÜYÜKORHAN (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Büyükorhan ilçesinde 24 takımın katıldığı futbol turnuvası, Manchester City’de oynayan dünyaca ünlü Türk futbolcu İlkay Gündoğan’ın imzaladığı topla başladı.
    Bursa’da 8’incisi düzenlenen Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED) futbol turnuvasının başlama vuruşu, Manchester City’de top koşturan dünyaca ünlü Türk futbolcu İlkay Gündoğan’ın imzaladığı futbol topuyla başladı. Dağ ilçesi Büyükorhan'da, BÜGED ile Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvada 24 takım mücadele edecek. Turnuvadan elde edilecek gelir ise dağ ilçelerinde eğitim gören öğrencilere burs olarak verilecek.
    İlçedeki gençleri sporla buluşturmak için farklı alanlarda sportif organizasyonlar düzenleyeceklerini söyleyen BÜGED Başkanı Emrah Seyrek, ilçe halkı arasındaki dayanışmayı da arttırmaya çalıştıklarını belirtti. Seyrek, “Sportif faaliyetlerle ilçemiz gençlerini birbiriyle kaynaştırıp, dayanışmayı arttırmaya çalışıyoruz. Turnuvadan elde edeceğimiz gelirin tamamını ise Büyükorhanlı üniversite öğrencilerine burs için kullanacağız. Bu turnuvada bizlere destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Alinur Aktaş'a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız'a, Ana Sponsorumuz iş adamı Mustafa Yelbey'e, diğer bütün sponsorlarımıza ve turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.  Büyükorhanlılara yakışır bir turnuva olmasını diliyorum” diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow